ODBAČENI PRIBOR ZA INJEKTIRANJE DROGA

Važno – Ne dirati, ne zakopavati, ne bacati u kantu, ne pokrivati, NAZOVITE NAS, obavijestite nas da možemo to ukloniti.

Dragi sugrađani i prijatelji,

Dolazi nam lijepo vrijeme, krećemo izlaziti u prirodu, šetati i biti na suncu. Ukoliko se u svojoj šetnji susretnete s odbačenim infektivnim otpadom, najmanje što možete učiniti je kontaktirati nas. Udruga Institut Pula vrši dispoziciju infektivnog otpada. Ekipa iz Udruge će izaći na teren po vašoj dojavi. VAŽNO nam je da nam DOSTAVITE DETALJNE UPUTE gdje se infektivni otpad nalazi. Šumice su velike, a pješačke stane preduge za pretraživanje.

Možete kontaktirati naše djelatnike na našoj Facebook ili Instagram stranici, na e-mail te na sljedeće brojeve telefona:

• Varja – 098 367 317
  • Timoti – 091 610 13 64
  • Sabina – 091 612 34 23
  • Sanja – 091 596 14 54
  • Dalibor – 098 385 718
  • Amalija – 098 323 446
  • adresa ureda: Dobricheva 32, 52100 Pula
  • mail: institut.lungomare@gmail.com

Infektivni otpad je najčešće bezopasan, ali je neugodan, i nitko ne želi da iz trave niču i igle. Udruga Institut će rado izaći na teren, sakupiti sve, ali nam trebaju DETALJNI PODACI I INFORMACIJE O LOKACIJI na kojoj se otpad nalazi. Livade, šume, plaže su velike i dugačke, često, bez detaljnih informacija ne možemo pronaći gdje se otpad nalazi. Nema potrebe za objavama na različitim portalima, jer to neće promijeniti situaciju, već nazovite nas kako bismo u što bržem vremenskom roku maknuli infektivni otpad.

Hvala vam 🙂