Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu: 📣 𝐃𝐎𝐍𝐀𝐂𝐈𝐉𝐄 𝐔𝐃𝐑𝐔𝐆𝐀𝐌𝐀 📣 🗓 25.2.2023. i 26.2.2023. od 9 do 13 sati

Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu: 📣 𝐃𝐎𝐍𝐀𝐂𝐈𝐉𝐄 𝐔𝐃𝐑𝐔𝐆𝐀𝐌𝐀 📣

U sklopu projekta „Mehanizam strukturiranog dijaloga – osnaživanje OCD-ova za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama“ pozivamo vas na dvodnevnu radionicu: 📣 𝐃𝐎𝐍𝐀𝐂𝐈𝐉𝐄 𝐔𝐃𝐑𝐔𝐆𝐀𝐌𝐀 📣

🗓 25.2.2023. od 9 do 13 sati i

26.2.2023. od 9 do 13 sati

Mjesto održavanja radionice: HUiU BLOK-u, Laginjina 7, 52100 Pula.

Radionice se provode u sklopu projekta „Mehanizam strukturiranog dijaloga – osnaživanje OCD-ova za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama“.

Program radionice:

𝟏. 𝐃𝐀𝐍 (trajanje radionice: 4 sata)

  • Uvod – udruge, donacije
  • Teorijski pristup donacija
  • Vrste donacija na raspolaganju udrugama
  • Zakonska ograničenja

𝟐. 𝐃𝐀𝐍 (trajanje radionice: 4 sata)

  • Praktični dio – izrada dopisa za donaciju
  • Priprema prijave za donaciju tvrtke – rad na konkretnom primjeru
  • Primjeri dobre prakse

❗ Obrazac prijave na radionicu: https://forms.gle/HRHZTX7PP1FweiVQ8

* Za sve dodatne informacije pošaljite upit putem poruke

O voditeljici radionice:

Sara Ćetković, diplomirani geograf s višegodišnjim iskustvom rada u organizacijama civilnoga društva. Do sada je radila na mnogobrojnim projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda, ali i na drugim lokalnim i međunarodnim projektima za civilno društvo.

  • Ističe se rad na projektima o društvenom poduzetništvu, ERASMUS+ projektima, volontiranje na velikim sportskim događajima, rad s međunarodnim volonterima, te organizacija događaja za mlade (TEDxZagreb, LEAP summit, Social Impact Award). Dio radnog iskustva stekla je na stažu u Europskom parlamentu u Briselu. Završila je osposobljavanje za Suradnika u pripremi i provedbi projekata.
  • Vlasnica je nekoliko Youthpass certifikata, rektorove nagrade za poticanje mobilnosti mladih u okviru stručne i volonterske prakse i aktivan rad na interdisciplinarnim projektima međunarodneorganizacije mladih AIESEC, te je proglašena za volontera godine od strane Hrvatskog akademskog sportskog saveza za izniman doprinos u promociji i razvoju studentskog sporta.

Projekt „Mehanizam strukturiranog dijaloga – osnaživanje OCD-ova na području Istarske županije“ koji provodi udruga Institut u partnerstvu s udrugom Čarobnjakov šešir, sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 437.194,74 kuna (85% iz proračuna EU+15% iz državnog proračuna).

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Institut Pula.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Logotipi-1024x343.png

U okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ financiran iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Broj poziva: UP.04.2.1.11.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva donijeli su Odluku o financiranju projekta „Mehanizam strukturiranog dijaloga – osnaživanje OCD-ova na području Istarske županije“ – UP.04.2.1.11.0244 u iznosu od 437.194,74 kuna. Projekt se financira iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Trajanje projekta je od 23.6.2022. do 23.6.2023.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju od 2014. – 2020. Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Europski strukturni i investicijski fondovi

Operativni program učinkoviti ljudski potencijali


Odricanje od odgovornosti:

Stajališta izražena u ovoj publikaciji isključiva su odgovornost Udruge Institut Pula i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske niti Europske Unije.