PREGLED JETRE FIBROSCAN UREĐAJEM I TESTIRANJE NA HEPATITIS C

NAJAVA TERENSKE AKCIJE TESTIRANJA NA HEPATITIS C I PREGLEDA FIBROSCAN UREĐAJEM U SURADNJI S UDRUGOM „ HEPATOS RIJEKA„ POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA 07.04.

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja svake godine pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije. Ovaj dan se obilježava kako bi se izgradila svijest o određenoj zdravstvenoj temi čime bi se skrenula pažnja na prioritetne probleme od utjecaja na širu populaciju, kao i na važnost ulaganja u zdravlje.

Nastavno na testiranja i utvrđenu potrebu dodatne obrade visokog udjela pozitivnih rezultata omogućili smo našim korisnicima žurni i besplatni pregled te dodatno testiranje za one korisnike koji se nisu odazvali po prethodnom testiranju.

Tim povodom, 07.04.2021.g., u suradnji s udrugom „HEPATOS RIJEKA „ i ZZJZ PGŽ, u prostoru udruge na adresi Dobricheva 32, 52100 Pula, od 12:00 do 16:00 h, održat će se akcija testiranja na hepatitis C i pregled – elastografija jetre prijenosnim Fibroscan uređajem u suradnji s KBC RIJEKA, Klinikom za internu medicinu i prof.dr.sc. Davorom Štimcem, dr.med., spec. internist – gastroenterolog, Predstojnikom Klinike za internu medicinu KBC – Rijeka i Alojzijem Lackovićem, dr.med, specijalizant interne medicine, KBC RIJEKA za zainteresirane korisnike udruge „ INSTITUT „ Pula.

Za sve eventualne upite, nazovite na broj 098 367 317.

Zahvaljujemo svim suradnicima na suradnji i pomoći u realizaciji ove akcije.

Rad udruge Institut Pula za programe smanjenja šteta u Istarskoj Županiji financira Ministarstvo Zdravstva RH.