PRVI KOORDINACIJSKI SASTANAK VOLONTERA PRENOĆIŠTA

PRVI KOORDINACIJSKI SASTANAK VOLONTERA PRENOĆIŠTA

Poštovani volonteri,

nastavno na našu telefonsku komunikaciju i najavljenog susreta obavještavam vas da će se u:

❗ ???????????????????? ????????.????????. ???????? ????????????̌???????????????????? ???? ???? 1????,???????? ????????????????, ???????? ???????????????????????? ????????????????????????́????????̌???????? ???????????????????????????????????? ???????? održati ???????????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????? koji su se javili za kuhanje obroka korisnicima prenoćišta.

Ukoliko ste spriječeni doći u petak, ljubazno molim da se priključite na ???????????????????? ???????????????????????? koji je u ???????????????????????? ❗ ????????.????????.????????????????. ???????????????????????? ???? ????,???????? ???????????????? ???? na istoj adresi.

Veselim se osobnom upoznavanju, susretu i razgovoru sa svima vama. ? Vjerujem da ćemo uspjeti u namjeri da ovaj aktivizam i empatija ostanu na visokoj razini i da ćete značajno poboljšati kvalitetu života naših korisnika. Do susreta u petak ili subotu.

Dragi sugrađani, ukoliko se još niste priključili, a želite, dobrodošli ste u petak ili subotu priključiti se na naš prvi sastanak. Dolaskom postajete i član volonterskog tima udruge Institut Pula, ujedno NAJBOLJEG I NAJJACEG TIMA VOLONTERA ?

Srdačno pozdravljam

Varja Bastiančić

Kontakt telefon: 098 367 317