Internetski marketing i brendiranje – Diopter Otvoreno Učilište – Upisi u tijeku

BESPLATNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA INTERNETSKI MARKETING I BRENDIRANJE – PRIJAVI SE

Pozivamo sve NEET mlade ljude da nam se jave za uključivanje u program osposobljavanja za INTERNETSKI MARKETING I BRENDIRANJE i besplatni certificirani program edukacije pri Diopter Otvorenom Učilištu Pula – Ustanova za obrazovanje i osposobljavanje odraslih.

👉Osiguraj si besplatno mjesto i prijavi se jer su upisi počeli! Prijavni obrazac nalazi se na dnu stranice

Program obuhaća:

 • Teorijski dio nastave odvija se hibridno (uživo i online).
 • Kroz program polaznici uče kako kreirati marketinšku komunikaciju kroz korištenje digitalnih kanala, različitih platformi i alata (aplikacija), te ključne elemente strategije marketinga.
 • Na konkretnim primjerima naučiti će se voditi internetska marketinška kampanja, provoditi, pratiti i analizirati internetske marketinške aktivnosti.
 • Program se provodi kroz otprilike četiri mjeseca, a početak nove grupe, planira se za 5. listopad.
 • Uvjet za upis u program je cjelovita kvalifikacija na razini 4.2, odnosno četverogodišnja srednja škola.

✔ Po završetku programa izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za poslove INTERNETSKOG MARKETINGA I BRENDIRANJA koje se upisuju u e-radnu knjižicu.

Besplatni program osposobljavanja za INTERNETSKI MARKETING I BRENDIRANJE za NEET-ovce kreću uskoro!

7bdcb5Pojam „NEET“ označava mlade u dobi 15-29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje), a kako bi im se omogućio pristup tržištu rada te ih se osnažilo za aktivno sudjelovanje na tržištu rada.  Pojam NEET izveden je iz engleskog izraza Not in Education, Employment or Training

Besplatno sudjelovanje ostvaruješ ako si osoba u NEET statusu – mlada osoba od 15 do 29 godina koja:

 • nije zaposlena
 • nije u sustavu obrazovanja, osposobljavanja ili usavršavanja
 • nije registrirana u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u zadnja 4 mjeseca
 • nije registrirana u statusu osiguranika HZMO-a

Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca (na kraju stranice) ili nas kontaktiraj direktno:
📞 098 276 179
📧diopter@diopter.hr

Svima pružamo:

 • Uključivanje u besplatno verificirano obrazovanje i osposobljavanje pri Diopter Otvorenom Učilištu kako biste se lakše uključili u tržište rada
 • Besplatno mentorstvo pri traženju posla
 • Besplatnu izradu individualnog programa u kojem radimo na temama važnim za vas i vaše potrebe
 • Uključivanje u programe razvoja vještina koje vam mogu pomoći u traženju posla (od toga pisanja životopisa, do razvoja socijalnih vještina)

JAVI NAM SE ILI ISPUNI PRIJAVNI OBRAZAC PA ĆEMO MI KONTAKTIRATI TEBE:

PRIJAVNI OBRAZAC:

U okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Pronađi me!” – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu broj poziva: UP.01.2.0.04 Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije donijeli su Odluku o financiranju projekta PULA4NEET – UP.01.2.0.04.0061 u iznosu od 1.981.082,54 kuna. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda uz intenzitet potpore od 95,9700957%. Trajanje projekta je od 06.07.2021. do 06.07.2023.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Lenta-i-ESF.png

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju od 2014. – 2020. Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Europski strukturni i investicijski fondovi

Operativni program učinkoviti ljudski potencijali


Odricanje od odgovornosti:

Ova publikacija proizvedena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruge Institut Pula te se ni na koji način ne može smatrati stajalištem Europske unije