VINKOVCI – Upisi za INSTRUKTORA/ICU GRUPNOG FITNESA UZ GLAZBU u tijeku – Učilište Studium

BESPLATNI PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA – PRIJAVI SE

Pozivamo sve NEET mlade ljude da nam se jave za uključivanje u program osposobljavanja za INSTRUKTORA/ICU GRUPNOG FITNESA UZ GLAZBU i besplatni certificirani program edukacije pri Učilištu Studium – Ustanovi za obrazovanje odraslih u Vinkovcima.

?Prijavi se jer su upisi počeli! Prijavni obrazac nalazi se na dnu stranice. Upiši program osposobljavanja za INSTRUKTORA/ICU GRUPNOG FITNESA UZ GLAZBU!

O PROGRAMU:

 • INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA UZ GLAZBU provodi klasični oblik treninga grupnog fitnesa uz glazbu, step i trening grupnog fitnesa uz glazbu.
 • Cjelokupno trajanje programa: 233 sata.
 • Teorijski dio programa u trajanju od 131 sat izvodi se u učionici ustanove kao i vježbe u trajanju od 11 sati (za sve nastavne cjeline osim Metodike grupnog fitnesa uz glazbu).
 • Vježbe nastavne cjeline Metodika grupnog fitnesa uz glazbu u trajanju od 41 sat i praktična nastava u trajanju od 50 sati provode se u fitnes centrima ili klubovima sportske rekreacije pod nadzorom mentora.

UVJETI ZA UPIS:

 • završena četverogodišnja srednja škola
 • navršenih 18 godina života
 • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova instruktora grupnog fitnesa uz glazbu

Pojam „NEET“ označava mlade u dobi 15-29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje), a kako bi im se omogućio pristup tržištu rada te ih se osnažilo za aktivno sudjelovanje na tržištu rada.  Pojam NEET izveden je iz engleskog izraza Not in Education, Employment or Training

UVJETI ZA BESPLATNO OSPOSOBLJAVANJE:

?Besplatno sudjelovanje ostvaruješ ako si osoba u NEET statusu – mlada osoba od 15 do 29 godina koja:

 • nije zaposlena
 • nije u sustavu obrazovanja, osposobljavanja ili usavršavanja
 • nije registrirana u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje zadnjih 4 mjeseca
 • nije registrirana u statusu osiguranika HZMO-a

Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca (na kraju stranice) ili nas kontaktiraj direktno:
?091 356 0000
?projekti.neet@uciliste.net

Svima pružamo:

 • Uključivanje u besplatno verificirano obrazovanje i osposobljavanje pri Učilištu Studium kako biste se lakše uključili u tržište rada
 • Besplatno mentorstvo pri traženju posla
 • Besplatnu izradu individualnog programa u kojem radimo na temama važnim za vas i vaše potrebe
 • Uključivanje u programe razvoja vještina koje vam mogu pomoći u traženju posla (od toga pisanja životopisa, do razvoja socijalnih vještina)

JAVI NAM SE ILI ISPUNI PRIJAVNI OBRAZAC PA ĆEMO MI KONTAKTIRATI TEBE:

PRIJAVNI OBRAZAC:

U okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Pronađi me!” – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu broj poziva: UP.01.2.0.04 Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije donijeli su Odluku o financiranju projekta PULA4NEET – UP.01.2.0.04.0061 u iznosu od 1.981.082,54 kuna. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda uz intenzitet potpore od 95,9700957%. Trajanje projekta je od 06.07.2021. do 06.07.2023.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju od 2014. – 2020. Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.


Odricanje od odgovornosti:

Ova publikacija proizvedena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruge Institut Pula te se ni na koji način ne može smatrati stajalištem Europske unije