Volonterski centar Istre i Udruga ZUM organiziraju Sportski dan za udrugu Institut Pula

U subotu, dana 26.5.2018. godine, od 15 do 19 sati održat će se Sportski dan za Udrugu Institut, na prostoru igrališta i skate parka ispred Društvenog centra Karlo Rojc u Puli. Organizatori su volonteri i volonterke Kluba mladih volontera/ki koji djeluje pod Volonterskim centrom Istra te Udrugom ZUM i kojima od srca zahvaljujemo na ovoj akciji.
Cilj događaja je promocija aktivnog načina života i zdravlja, na način da će se predstaviti i demonstrirati sedam različitih treninga, odnosno rekreacija, u koje će se na licu mjesta moći uključiti i građani. Uz to, predstavnici Udruge Institut Pula informirati će zainteresirane prisutne građane i građanke, dijeliti informativne i promotivne letke te predstaviti rad i aktivnosti svoje udruge.
Također, događaju će prisustvovati i magistre nutricionizma Savjetovališta za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, koje će na info-štandu informirati zainteresirane građane i građanke te dijeliti informativne materijale.  Donacije namijenjene za opremanje Dnevnog boravka za korisnike Udruge Institut Pula, možete uplatiti na žiro račun udruge.

 

**Podaci za uplatu:**
Udruga Institut Pula, Dobricheva 32, 52100 Pula
IBAN: HR6423600001101680695
OIB: 64108264163
Opis plaćanja: Donacija za Udrugu Institut Pula

Akcija se održava u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira”, koja se, diljem cijele Hrvatske, održava već osmu godinu za redom. Za više informacija, posjetite: http://hrvatska.volontira.vcz.hr/events/event/1096

Uključite se! 😀
Isprobajte treninge! :O
Podržite rad Udruge Institut Pula! 🙂
Podržite vrijedne volontere i volonterke Kluba mladih volontera/ki! ♥

POPIS TRENINGA*:
– Breakdance
– Capoeira
– M-Body Motion
– Pound
– Tai Chi -Chi Kung
– Yoga
– Kendo
*točni termini bit će objavljeni naknadno

PARTNERI Volonterskog centra Istra i Udruge ZUM su: Institut Pula, Savjetovalište za prehranu ZZJZIŽ, Aerobic studio Pump’n’jump Pula, Breakdance studio AB Original, Academia de Capoeira Pula- grupo Ginga Mar, Kendo klub Yuuki Pula, Planet sport Pula, Wushu klub Yuang Tong- TaiChi Pula.

Donatori i sponzori: Euroherc osiguranje d.d., Grad Pula, Gradi Soci d.o.o., OPG Siljan, Pizzeria Tivoli Pula, Skok Media d.o.o. i TZ Grada Pule.


Zavolontirajmo se zajedno u manifestaciji „Hrvatska volontira 2018.“! Volontiraj – biraj zajednicu u kakvoj želiš živjeti. “Što je dobro za tebe, usrećit će i druge, a uz kolege, sreća je još veća!”